ANNAstede biedt ondernemers op de eerste, tweede en derde verdieping permanente huurruimtes. De creatieve hotspot is bovendien voorzien van een receptie, een eigen toiletgroep, een lift, een verwarmingssysteem, een royale vergaderzaal, WiFi en goede koffie. Word je hier enthousiast van? Lees dan even verder. 

 

Begane grond

Status: Nog 1 beschikbaar

De begane grond beschikt over drie ruimtes, de biechtstoel, koor en sacristie. De biechtstoel en koor zijn van NV Monumenten Fonds Brabant zelf en bieden we niet aan. Sacristie is vrij in te delen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om afgesloten kantoorkamers en een eigen toegang vanaf de buitenzijde te creëren. In totaal beschikt de begane grond over 16 parkeerplaatsen. Het aantal definitieve parkeerplekken is afhankelijk van de ruimte(s) die wordt gehuurd.

Al vanaf 3.900 euro per maand
inclusief 7 parkeerplaatsen

Balkon

Status: Verhuurd

Aan de voorzijde bevindt zich de voormalige doopkapel; een zelfstandige ruimte met pantry die in combinatie met het balkon wordt verhuurd. Het balkon is bereikbaar via een rechte trap vanuit de entreehal en via de karakteristieke torentrap die naast de voormalige doopkapel uitkomt. Deze ruimte beschikt over twee parkeerplaatsen.
 

 

1ste verdieping

Status: Nog 1 beschikbaar

Op de eerste verdieping bevinden zich verschillende ruimtes; de basilica, baldakijn en het kapiteel. Deze ruimtes zijn flexibel in te delen waardoor en diverse mogelijkehden zijn om afgesloten kantoorkamers te creëren. In totaal beschikt de eerste verdieping over 16 parkeerplaatsen. Het aantal definitieve parkeerplekken is afhankelijk van de ruimte(s) die wordt gehuurd.

Al vanaf 1.600 euro per maand
inclusief 3 parkeerplaatsen

 

2e verdieping

Status: Nog 1 beschikbaar

De tweede verdieping  beschikt over een groot vloeroppervlak. Deze ruimte is flexibel in te delen waardoor ook hier diverse mogelijkheden zijn om afgesloten ruimtes of creatieve loungeruimtes te creëren. In totaal beschikt de tweede verdieping over 10 parkeerplaatsen. Het aantal definitieve parkeerplekken is afhankelijk van de ruimte(s) die wordt gehuurd.

Al vanaf 725 euro per maand
inclusief 2 parkeerplaatsen

3e verdieping

Status: Beschikbaar

De derde verdieping beschikt over een net zo groot vloeroppervlak als de tweede verdieping. In totaal beschikt de derde verdieping over 7 parkeerplaatsen.  De 3e verdieping is gesplits in 2 te verhuren ruimtes. De voor- (de drie vierkante ruimten; links en rechts van de trappenhuizen en de ruimte grenzend aan de hal) en achterkant (boven V&R) - Schip. 


Al vanaf 1.725 euro per maand
inclusief 3 parkeerplaatsen

Geïnteresseerd?

Heeft u interrese?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Funda

 

Parkeren

ANNAstede beschikt over 49 parkeerplaatsen die verdeeld zijn onder de verschillende huurruimtes. Wanneer jij graag extra parkeerplekken wilt, is er de mogelijkheid om extra parkeerplekken te huren. Hiervan bedraagt de huurprijs € 54,- per maand per plek. Het parkeerterrein wordt afgesloten met een slagboom. Ook in de directe omgeving van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.  

 

 

 

ANNAstede kantoor
ANNAstede kantoor
ANNAstede kantoor
ANNAstede ruimtes
ANNAstede ruimtes
ANNAstede glas in lood